Info

BamBam Studio is een digitale muziek productie studio in Eindhoven. De studio richt zich voornamelijk op het componeren, arrangeren, eindmix, masteren en produceren van alle soorten (ghost) producties, en sounddesign. Ook kun je cursussen en volledige opleidingen volgen van Cubase tot produceren. BamBam Studio is niet ingericht om complete bands op te nemen.

Voor muziekproductie maakt BamBam Studio gebruik van  een inhouse componist/producer en een uitgebreide lijst met zorgvuldig geselecteerde producers, vocalisten en tekstschrijvers die jou kunnen helpen met het componeren, schrijven van teksten of complete producties.

Voor de eindmix van je tracks kun je ook bij BamBam Studio terecht. Met behulp van Cubase en de juiste FX plugins kun je je track in samenwerking met een soundengineer je track tot in de puntjes afmixen.

BamBam Studio is NIET op zoek naar producers en/of componisten die op NO CURE NO PAY basis willen ‘samenwerken’. Helaas hangt aan alles een prijskaartje, dus ook aan een goede muziekproductie, zangopname etc.

BamBam Studio heeft maar een doelstelling: een studio moet voor iedereen betaalbaar zijn! Dat wil zeggen dat BamBam Studio een hoge kwaliteit kan aanbieden tegen een mooie prijs. En dus kan zowel de professionele muzikant als de amateur muzikant voor een relatief lage prijs in onze studio werken. Om deze hoge kwaliteit te leveren bieden wij je een digitale studio aan, een goede technicus, veel gezelligheid, goede koffie en airco in de controleruimte.

Kijk op de apparatuur pagina met welke apparatuur en software BamBam Studio je productie tot een goed eindresultaat zal brengen.