Diensten

BamBam studio is geen opname studio! Je kunt bij mij terecht voor muziek productie, eindmixen, mastering, sound design, audio editing en opleidingen

Muziek productie

Ik ben gespecialiseerd in elektronische muziek in vrijwel alle stijlen

Opleidingen

Ik geef les aan producers, DJ, en muzikanten in Cubase, MASCHINE, Traktor, synthese, sounddesign em muziek productie

Sounddesign

Ik maak geluiden naar je wensen voor games, foley, synthesizers, sample packs en kunst installaties

Eindmix en mastering

Productie klaar? Ik maak hem af door een goede eindmix of mastering van je track. Ook STEM en multitrack mastering

Even voorstellen

Marc van den Hurk

Marc van den Hurk

producer - sound engineer

Marc is een producer DJ en soundengineer, maar ook thuis sounddesign en mastering. Naast het studio werk geeft Marc cursussen en workshops Cubase, synthese, sounddesign, opname-, studio- en mixtechniek.  Voor Steinberg is hij een gecertificeerd Cubase trainer, en door Moog Music is hij wereldwijd gecertificeerd als Moog Pro sales en synthese specialist.

NIEUWS

nieuwe video van BAMTV – IK Multimedia UNO drum review en JAM met UNO synth

Het is weer woensdag, dat betekend een nieuwe video online op het Youtube kanaal BAMTV. In deze video geeft Stefan Robbers zijn mening over de IK Multimedia UNO drum drummachine, en heeft hij een kort Jam sessie samen met de UNO synth analoge synthesizer.

Nieuwe Video van BAMTV – Studio toer van Eevo Lute studio

In het tweede en laatste deel van de Follow the Sun studio tour van BAMTV, is de studio van Stefan Robbers, Eevo Lute Studio, aan de beurt. Een unieke kijk achter de schermen van zijn studio in Eindhoven.  

Nieuwe video BAMTV – Studio tour van BamBam Studio

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van BamBam Studio? Dan kan vanaf nu! BAMTV heeft een studio tour gemaakt van het studio complex Follow the sun sound laboratory. Het is een video serie geworden in twee delen, het eerste deel heeft een kijkje in de studio van Marc van den Hurk.

Nieuwe BAMTV video – Mijn eerste indruk van der Korg Volca Nubass bass synthesizer

De tweede video van BAMTV staat alweer online: Een korte, eerste impressie van de gloednieuwe Korg Volca Nubass synthesizer. Een compacte bass synth die wordt aangedreven door een vacuum tube.

MIJN KLANTEN

mijn grote klantenkring bestaat uit onder andere